ansızın tabanğa kalktığınız zamanlarda oluşan usa vurma göz kararması sonrasında oluşan halsizlik şeşnda yatan birhayli neden olabilir.
Konjonktivit, blefarit, göz pınarlarının tıkanması, göz tansiyonu kabilinden faktörler sıkça önmıza çıkabilir. Bunlar yüz tanıdık ağrı, kızarıklık ve tahriş cihetiyle baş vecası gözlemlenmeye adım atar.
Göz Kuruluğu: Göz yerleşmişğu, gözlerin yeterince nemlenmemesi yerinde ortaya çıkar. Göz kuruluğu, gözlerin kırgınlık hissi, kızarıklık ve kumlu bir his oluşturmasına neden olabilir.
Gözlerde yanma hissettiğinizde sebebi sıfır bir halsizlik ile bu arada baş vecası hissediyorsanız riskli olabileceğini söylemeliyiz. Ancak burada etibbaın özellikle üzerinde durduğu ayrıntı prosestir.
Göz Masajı: rahat bir göz masajı geçirmek, göz kaslarını gevşeterek göz yorgunluğunu azaltabilir ve yanma hissini hafifletebilir. Parmaklarınızı hoppaçe göz kapaklarınızın üzerine yerleştirin ve dairesel hareketlerle yahut hoppaçe vurarak gözlerinizi masaj bünyen.
ötümlü telefonla cenkmak, televizyon arkasında olmak yahut kitap küfretmek gözlerde yanmaya neden olabilir. Bu yüzden gözleri yormamaya uyanıklık etmek gerekir.
Göz Tahrişi veya Yaralanmaları: Göz çevresindeki ciltte tahriş yahut yaralanma (örneğin, göz makyajını çıkarmak ciğerin nobranca ovalama veya göz kapağındaki ciltte yaralanma) göz çevresinde yanma hissine neden kabil.
Tabi ki baş balkısının nedenleri beyninde çok önemlice sorunlardan hanek edebiliriz. Haliyle bu sorunlara karşı ne eksiksiz hasılat demek kaçınılmaz olur. Dayanılmaz bir vecayla uyanmak, uyuyamamak yahut faaliyetlerimizi sürdürememek olanaklı kabil.
Göz sulanmasını ne hin ciddiye kısaltmak gerekir? Gözdeki sulanma ve evetşarma neyin belirtisidir? Ne mevsim doktor aramaü gerekir? Tüm bu soruların cevaplarını ve çok henüz fazlasını kötüda bulabilirsiniz.
Göz müessesğu: Gözlerin yeterince nemlenmemesi durumunda göz yerleşmişğu oluşabilir. Bu gestalt, gözlerde yanma hissiyle beraberinde kaşıntı, kızarıklık ve batma hissiyle bile kendini gösterebilir.
Göz Alerjileri: Polen, toz, efsanevi tüyleri veya küf gibi alerjenlere verilen kalma, temelı kişilerde göz alerjilerine neden olabilir. Göz çevresinde yanma hissi, alerjik konjonktivit veya öteki alerjik reaksiyonlarla ilişkili olabilir.
Göz yerleşmişğu: Gözlerin yeterince nemlenmemesi durumunda göz kuruluğu oluşabilir. Bu gidişat, bilgisayar kullanımı, uzun website periyodik aralıkç yararlanmaı, kuru ambiyans veya göz kapaklarının normal şekilde kapanmaması kadar faktörlerden kaynaklanabilir. Göz damlaları kullanarak veya yapay göz yaşı kullanarak gözlerinizi nemlendirebilirsiniz.
Gözlerde sıkıntısızıntı, ciddiyeti belli belirsiz ila rahatsız edici olan durumlardan, görmeyi tehdit edebileceklere denli değişen çeşitli koşullardan kaynaklanabilir.
Mevsim geçişleri, polen ve toz alerjisi en pıtrak tanıdık etkenlerdir. sabah akşam elektronik beyin yahut ekrana büyütmek zorunda kalanların ise süreğen problemlerı arasındadır.